De stookhut

Uniek op Camping Jonkman is de stookhut. Het gebouw staat er sinds 1870 en werd eerder veelvuldig gebruikt. Zo werd er onder andere de was en het voer voor de varkens gekookt. De stookhut is voorzien van een keuken en koelkast, en eigen douche en toilet. Het gebouw is goed verwarmd. Het is volledig ingericht, dus u kunt er zo in! Aan de voorzijde is er een terras en gelegenheid om uw auto te parkeren. Wilt u eens wat anders? Kom dan naar Camping Jonkman en geniet van deze unieke mogelijkheid!

Geen caravan, tent of camper meenemen? Dan hebben wij een gezellige stookhut te huur voor 2 personen! Ook hier geldt een All-In prijs (opgemaakt bed, linnengoed en bedlinnen) van €50,= per nacht.
Mocht u een verblijf langer dan 3 nachten boeken dan geldt voor de stookhut een All-In prijs van €40,= per nacht. De stookhut is minder toegankelijk voor personen die slecht ter been zijn!

Online reserveren

Direct kijken of er een plekje beschikbaar is.

Reserveren

Zuidoost Friesland heeft lommerrijke bossen, zandverstuivingen en schitterende heidevelden: ideaal om te voet of per fiets te verkennen. Verschillende fietsroutes, kort of lang, zijn samengesteld in het Fietsroute-netwerk van totaal 2.800 kilometer.

Genieten van de natuur en de rust …

Camping Jonkman
Tjalling Harkeswei 8
8408 CE Lippenhuizen

 
06-25228364

info@campingjonkman.nl